Inleiding Camp-Card betaalsysteem

De firma Buijsen Recreatie Techniek is sinds 2009 uw recreatie techniek leverancier voor camping, bungalowpark, openbare ruimte en jachthavens.

Samen met een aantal fabrikanten werden de krachten gebundeld voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse recreatiemarkt.  Hierdoor hoeft u per sector steeds maar aan 1 label te denken.

  • Marycamp voor alle speciale inrichtingen voor camping en bungalowparken.
  • Maryport voor alle speciale inrichtingen voor jachhavens

Onze partner Cynox ontwikkeld al 15 jaar producten om meterstanden in te zien en contactdozen of waterpunten te schakelen.
De laatste 6 jaar is men actief bezig in de recreatiemarkt met slimme en betrouwbare oplossingen om betaling voor- en achteraf mogelijk te maken.

Energiekosten zijn voor de exploitant meer dan ooit in prijs gestegen en zullen ook in de toekomst verder blijven stijgen.
Ook het verbruik van energie is enorm gestegen door het gebruik van laptop ’s, airco’s, kachels, ovens en de diverse koffieautomaten.
Door deze hogere comfort standaard is het slim om gasten het stroom- en water verbruik in rekening te brengen en af te zien van all-in prijzen.

Bij de ontwikkeling van het Camp-Control en het Camp-Card systeem heeft men producten gecreëerd waarmee de beheerder zelf eenvoudig tarieven kan bepalen en instellingen van de apparaten kan aanpassen. U voorkomt hiermee dat er programmeur bij van pas moet komen om bijvoorbeeld het tarief per kWh of douchegebruik te verhogen.

Ontdekt u nu de mogelijkheden van Maryport & Marycamp producten
van Buijsen Recreatie Techniek.  

Verder naar:  > Camp-Card informatie 

primi sui motori con e-max.it

Buijsen-recreatie-techniek

Bosheide 7
6373 CJ, Landgraaf
Nederland
E-mail: info@buijsen-recreatie.com
Tel:   0031(0)45 8884060

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur

 
© Copyright Buijsen recreatie