Introductie CAMP-CARD systeem

Om het gebruik en beheer van de jachthaven en camping faciliteiten zo eenvoudig mogelijk te maken is het CAMP-CARD systeem ontwikkeld.
Het systeem werkt met co tactloze RIFD technologie. Behalve voor het afrekenen van elektra en drinkwaterverbruik in de SYLT servicezuilen wordt dit systeem bijvoorbeeld ook gebruikt voor het afrekenen van douches, wasmachines, elektrische kookplaten en vuilwaterpompen. 
 
Als aanvulling op het betalen van bepaalde faciliteiten word de CAMP-CARD ook gebruikt om de toegang te reguleren bij een wasserette, slagboom of sanitaire voorziening. Het systeem bied ook mogelijkheden om verschillende toegangsrechten te realiseren.

U kunt bijvoorbeeld kampeerautogasten de toegang ontzeggen tot de sanitaire ruimte en het zwembad maar wel de camping op laten rijden om gebruik te maken van de camperservice plaats.

De CAMP-CARD kan met behulp van de PREMOS software en een kaartlezer opgeladen en beheerd worden. Vanzelfsprekend zijn er behalve de kaartlezer en software ook terminals verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hiermee kan de  gast niet alleen zelf een CAMP-CARD opwaarderen maar ook zijn havengeld of kampeerplek betalen. Juist op campings, jachthavens en camperplaatsen is een terminal praktisch om in het voor- of naseizoen of voor de laat gearriveerde gast zonder personeel te kunnen verwelkomen.

De CAMP-CARD producten worden al sinds enige jaren door de beheerders van campings, jachthavens en camperplaatsen naar alle tevredenheid ingezet en waar mogelijk aan de eisen van de beheerder aangepast.
Bestaande installaties kunnen vaak grotendeels behouden blijven en daarmee is een overschakeling van een muntinworp systeem naar een CAMP-CARD systeem normaal gesproken geen kostbare ingreep.

U blijft baas in uw eigen bedrijf omdat u onafhankelijk van uw leverancier eenvoudig en zelfstandig prijzen en instellingen aanpassen met de standaard meegeleverde CAMPSET software. Denk hierbij aan douche tijden en de bijbehorende douche tarieven aanpassen of energie prijzen per kWh aanpassen.   


Verder naar : > Samenvatting Camp-Card (CCS)

 

primi sui motori con e-max.it

Buijsen-recreatie-techniek

Bosheide 7
6373 CJ, Landgraaf
Nederland
E-mail: info@buijsen-recreatie.com
Tel:   0031(0)45 8884060

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur

 
© Copyright Buijsen recreatie