Welkom
 bij Buijsen Recreatie Techniek, uw specialist voor 
kampeerautovriendelijke overnachtingsplaatsen 


Het camper toerisme wordt steeds populairder. Het einde van deze groeiende markt van kampeerauto bezitters nog lang niet in zicht. Nog ieder jaar worden er in Europa speciaal voor kampeerauto's speciale overnachtingsplekken geopend. Alleen al in België zijn er meer dan 42.000 campers onderweg en in Nederland zelfs meer dan 88.000! 

  Steeds meer gemeentes en campings zien er de waarde van in om de reizende mensen één of meerdere dagen als gast te mogen beschouwen. Onderzoeken hebben bevestigd dat er gemiddeld iedere dag  € 46 per persoon wordt besteed. Vooral de plaatselijke middenstand profiteert hiervan. De inrichting van een goede overnachtingsplaats is net zo belangrijk als de mooie en veilige omgeving waarin hij wordt aangelegd. Waar moeten de camper / motorhome bezitters echter heen voor de verzorging van schoon water, afvoer van vuil water en stroom? 

Voor het succes van een camperplaats zijn drie factoren beslissend:

 

Verzorging met drinkwater      Uitstort voor vuilwater      Verzorging met stroom

 

Wij hebben de ideale oplossing voor U: 

• Tegen betaling beschikt de reiziger over een veilig drinkwater tappunt
• Kostenloze lozing mogelijk van vuil water en het cassette toilet
 
Tevens kunt u bijpassende stroomzuilen aanschaffen voor de stroomverzorging 

Goed advies 

Om een overnachtingsplaats aan te leggen heeft u goed advies nodig. Alles blijkt vaak net iets moeilijker te zijn als het op het eerste oog lijkt. Bij Buijsen Recreatie zit u meteen goed. Als camper / motorhome bezitter komen we al jaren op overnachtingsplaatsen. Ook hebben we genoeg technische ervaring en inzicht om u van goede adviezen te voorzien. Wij werken met vakmensen samen, verlenen gerichte ondersteuning bij plaatsingsadviezen en kunnen u ook ondersteunen in de marketing.  

Er is geen vaste succesformule voor een mooie en goed bezochte overnachtingsplek. Wat in een dorp prima functioneert kan een onbruikbaar geheel vormen in de stad. Te onveilig, te klein, te nat, te eenzaam. De oordelen van de gebruikers klinken hard door als men zich onderling treft. Plekken die niet voldoen worden simpelweg gemeden.

Wat te doen? 

Meld u bij ons. Wij helpen u aan informatie en contacten die u met raad en daad bij staan bij uw project.  

> Terug naar home camperplaatsen inrichten


primi sui motori con e-max.it

Buijsen-recreatie-techniek

Bosheide 7
6373 CJ, Landgraaf
Nederland
E-mail: info@buijsen-recreatie.com
Tel:   0031(0)45 8884060

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur

 
© Copyright Buijsen recreatie